Uutiset

Mitä Studyolla tapahtuu?

Tältä sivulta löydät ajankohtaisia blogikirjoituksia

Tiedote Studyo Oy:n asiakkaille
Studyo Oy ja Netum Group Oyj ovat tänään 29.12.2022 allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Netum ostaa Studyon koko osakekannan. Kaupan suunniteltu toteuttamispäivä on 2.1.2023. Studyo jatkaa toimintaansa Netumin tytäryhtiönä ja jatkaa tuotteidensa ja muiden palveluidensa toimittamista asiakkailleen olemassa olevien sopimusten mukaisesti.
29.12.2022
Liikenteen­ohjausyhtiö Fintraffic AtomiSign-asiakkaaksi
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy on ottanut käyttöönsä Studyo Oy:n AtomiSign-palvelun uudeksi sähköisen allekirjoituksen ratkaisukseen. AtomiSign on Fintraffic-emoyhtiön lisäksi käytössä kaikissa sen tytäryhtiöissä.
4.10.2022
Atomi halkeaa!
Studyo on johtava asiantuntijayritys suomalaisella opetussektorilla. Jotta voimme paremmin vastata rajusti kasvavaan kysyntään opetuksen prosessien tukemiseksi yliopistoille, ammattikorkeakouluille ja toiselle asteelle, Atomista julkaistaan uusi versio. Uudessa versiossa on kehitetty entistä parempia ominaisuuksia yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja 2. asteen oppilaitosten opintohallinnon käyttöön ja kehitys jatkuu taukoamatta.
5.8.2022
Sähköisten tutkintotodistusten käyttö laajenee vauhdilla!
Atomi on jo nyt ylivoimaisesti eniten käytetty sähköisten todistusten tuottamiseen tehty ratkaisu Suomessa. Atomi-todistuspalvelun käyttöönottojen vauhti on kuitenkin kiihtymässä! Vauhdikas siirtymä paperisista todistuksista sähköisiin todistuksiin on käynnissä suomalaisella koulutussektorilla niin yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa kuin toisen asteen oppilaitoksissa!
5.8.2022
Atomi laajenemassa vauhdilla toisen asteen oppilaitoksissa ‚Äď Hyria ensimm√§isen√§ s√§hk√∂isen tutkintotodistuksen k√§ytt√∂√∂nottoon
Studyon Atomi-tuote on laajenemassa suunnitellusti korkeakoulujen lisäksi toisen asteen oppilaitosten käyttöön. Hyria koulutus Oy on ensimmäisenä toisen asteen ammatillisena oppilaitoksena tehnyt päätöksen tutkintotodistusten sähköisestä allekirjoittamisesta Atomilla.
5.8.2022
S√§ken√∂iv√§ Spark ‚Äď opintopalautteen uusi aika
Studyon vuonna 2020 markkinoille tullut perusjärjestelmäriippumaton opintopalautejärjestelmä Spark on otettu hyvin vastaan. Sparkin on hankkinut jo 11 oppilaitosta korvaamaan aiemmin käytössä olleita palautejärjestelmiä. Moderni järjestelmä on saanut kehuja helppokäyttöisyydestään, selkeydestään ja automaatioasteestaan. Lisäksi asiakkaat ovat kiittäneet vastausasteen nousua, palauteprosessin tukea ja järjestelmän vaivatonta käyttöönottoa.
5.8.2022
Valo-valmistumispalvelun hyödyistä nauttii jo toistakymmentä korkeakoulua
Valo-valmistumispalvelu on jo toista vuotta auttanut valmistuvia opiskelijoita ja heidän ohjaajiaan pysymään ajan tasalla valmistumisen aikana.
5.8.2022
Studyo isosti korkeakoulujen IT-p√§ivill√§ ‚Äď tervetuloa keskustelemaan!
Korkeakoulujen valtakunnalliset IT-p√§iv√§t j√§rjestet√§√§n 16.‚Äď17.11. Turussa. Studyo on isolla joukkiolla mukana esittelem√§ss√§ omia tuotteitaan ja keskustelemassa nykyisten ja tulevien asiakkaidensa kanssa. Tule st√§ndille tahi muutoin vaihtamaan ajatuksia Sparkista, Valosta, Atomi-tuoteperheest√§, Pulkasta tai omista tuote-ehdotuksistasi!
5.8.2022
Taideyliopisto ensimm√§isen√§ ‚ÄúOodi-yliopistona‚ÄĚ Peppi-ekosysteemin tuotantok√§ytt√∂√∂n
Taideyliopisto on siirtynyt ensimmäisenä aiemmin Oodia käyttäneenä yliopistona Pepin käyttöön. Hyvin palvellut Oodi oli Taideyliopistossa käytössä vuodesta 2003 alkaen. Käyttöönottoprojektin toteutti Studyo Oy.
5.8.2022
Lapin ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia siirtyivät ensimmäisinä Suomessa tutkintotodistusten sähköiseen allekirjoitukseen
Lapin ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia ovat ottaneet ensimmäisinä suomalaisina korkeakouluina käyttöön tutkintotodistuksen sähköisen allekirjoituksen. Allekirjoitusratkaisun on toteuttanut Studyo Oy, jonka Atomi-palveluun on saatavilla tutkintotodistuksen sähköisen allekirjoituksen toiminnallisuudet.
5.8.2022
Taideyliopisto ja Studyo pioneereina migraatiotyössä - Studyo toteutti ensimmäisenä ohjelmistotalona tietojen migraation Oodista Peppiin
Taideyliopisto on ottamassa Peppi-järjestelmää käyttöön opiskelijarekisteriksi nykyisin käytössä olevan Oodin tilalle. Vastaavia käyttöönottoprojekteja on parhaillaan käynnissä useissa yliopistoissa.
5.8.2022
Studyo mukana suunnittelemassa API-hallintaa ja API-gateway -ratkaisua Helsingin yliopistolle
Studyo Oy osallistui Helsingin yliopiston projektiin, jonka tavoitteena oli määritellä API-hallintamallia ja teknistä alustaratkaisua (API-gateway) koko organisaation käyttöön. Helsingin yliopistolla on yli 500 järjestelmää ja käytössä on satoja rajapintoja. Palvelun ehdottomana vaatimuksena oli sekä mallin että teknisen ratkaisun käytön skaalautuminen.
5.8.2022
Ensimmäinen ja ainoa pilviteknologioilla asennettu ja ylläpidetty Peppi-ympäristö maailmassa
Itä-Suomen yliopisto (UEF) ajaa Peppi-kokonaisuutta pilvessä. Asennuspalvelun ja ympäristön ylläpitopalvelun tarjoaa Studyo. Asennus ja ympäristö on toteutettu pilviteknologioilla (Kubernetes) Google Cloud -ajoympäristöön. Ympäristön asennus on automatisoitu ja mm. suuri osa Peppi-versiopäivityksistä voidaan toteuttaa lähes kokonaan automatisoidusti.
5.8.2022
Studyo ylläpitää Suomen ainoaa yhteiskäyttöistä Peppi-kokonaisuutta
Lapin korkeakoulukonserni on ottanut tuotantokäyttöön ensimmäisenä Suomessa yhteiskäyttöisen Peppi-kokonaisuuden. Yhteiskäyttöisessä Pepissä Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu voivat suunnitella samassa kokonaisuudessa koulutuksia, opetussuunnitelmia, opintojaksoja ja toteutuksia. Lisäksi yhteiskäytön ominaisuudet mahdollistavat opiskelijoiden ristiinopiskelun kahden korkeakoulun välillä ilman erillisjärjestelmiä. Ilmoittautumiset tapahtuvat samassa järjestelmässä kuin oman koulun opintoihin ilmoittautuminen ja suoritukset kirjautuvat automaattisesti oikean koulun suoritusrekisteriin ilman viiveitä tai manuaalista käsitelyä.
5.8.2022