Liikenteen­ohjausyhtiö Fintraffic AtomiSign-asiakkaaksi

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy on ottanut käyttöönsä Studyo Oy:n AtomiSign-palvelun uudeksi sähköisen allekirjoituksen ratkaisukseen. AtomiSign on Fintraffic-emoyhtiön lisäksi käytössä kaikissa sen tytäryhtiöissä.

4.10.2022

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy on ottanut käyttöönsä Studyo Oy:n AtomiSign-palvelun uudeksi sähköisen allekirjoituksen ratkaisukseen. AtomiSign on Fintraffic-emoyhtiön lisäksi käytössä kaikissa sen tytäryhtiöissä.

‚Äď Palvelun laatu ja hinnoittelu tekiv√§t meille lopulta p√§√§t√∂ksen allekirjoituspalvelun vaihtamisesta helpoksi, kertoo Fintrafficin palvelup√§√§llikk√∂ Heli Pirttiniemi.

‚Äď K√§ytt√∂√∂nottoprojektin sujuvuus luvatussa aikataulussa vakuutti meid√§t my√∂s siit√§, ett√§ olemme turvallisissa k√§siss√§.

AtomiSignin tuoteomistaja Tuomas Pulliainen kertoo, että palvelun käyttöönotto on rakennettu asiakkaille mahdollisimman kevyeksi.

‚Äď Nopeimmillaan k√§ytt√∂√∂notto on mahdollista tehd√§ jopa samana p√§iv√§n√§ kuin palvelu hankitaan.

Studyon toimitusjohtaja Lauri Stigell odottaa AtomiSignille kasvavaa markkinaosuutta niin koulutussektorin kuin muidenkin hallinnonalojen allekirjoituspalveluna.

‚Äď Studyo on jo pitk√§√§n ollut Atomi-tuoteperheell√§√§n vahva toimija koulutussektorilla. AtomiSignin my√∂t√§ olemme laajentaneet s√§hk√∂isen allekirjoituksen tuoteportfoliota muuhun julkishallintoon ja yksityiselle sektorille.

Lisätietoja:

Tuomas Pulliainen
Tuoteomistaja
tuomas.pulliainen@studyo.fi
+358 44 723 3731

Lauri Stigell
Toimitusjohtaja
lauri.stigell@studyo.fi
+358 400 279 262

Heli Pirttiniemi
Palvelupäällikkö
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy
heli.pirttiniemi@fintraffic.fi

‚Äď

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy - Turvallista ja sujuvaa liikennettä

Fintraffic ohjaa liikennett√§ maalla, merell√§ ja ilmassa. Yhti√∂n tarjoama liikennetieto auttaa yrityksi√§ luomaan uusia liikkumisratkaisuja ihmisille ja tavaroille. √Ąlykk√§√§t liikenteenohjaus- ja hallintapalvelut, ajantasainen liikennetieto ja yhti√∂n 1100 ammattilaisen osaaminen parantavat liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sek√§ auttavat v√§hent√§m√§√§n p√§√§st√∂j√§. Fintraffic on kest√§v√§n liikkumisen edist√§j√§

Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt:

Konsernissa työskentelee koko Suomessa yhteensä reilut 1100 henkilöä.

Studyo Oy

Studyo on 100-prosenttisesti kotimainen IT-palvelutalo. Studyo on laajentunut vahvasta koulutussektorin tuotetalosta muulle julkishallinnolle, yksityiselle sektorille sekä yhdistyksille tietoturvallisia, teknisesti korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä ratkaisuja tarjoavaksi luotettavaksi kumppaniksi.

AtomiSign

AtomiSign on moderni, kustannustehokas ja tietoturvallinen allekirjoitusratkaisu julkishallinnon, yritysten ja yhdistysten käyttöön. Laaja integroitavuus, ennakoitava kustannusrakenne ja EU-regulaation tinkimättömästi huomioiva toteutus on paras ratkaisu sähköisen allekirjoituksen tarpeisiin!

‚Äć