Tuotteet

Tuotteemme ovat päivittäisessä käytössä jo yli 200 000 opiskelijalla lähes 50 suomalaisessa korkeakoulussa ja toisen asteen oppilaitoksessa.

Studyon tuotteet sujuvoittavat oppilaitosten arkea ja tukevat koulutuksen laadun kehittämistä. Helppokäyttöisillä ja saavutettavilla ratkaisuillamme on jo yli 200 000 käyttäjää korkeakouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa.

Studyon tuotteet toimivat saumattomasti osana koulutuksen j√§rjest√§j√§n opintohallinnon j√§rjestelm√§kokonaisuutta ‚Äď perusj√§rjestelm√§st√§ riippumatta.

Opiskelijat ja henkilökunta käyttävät tuotteita opiskelijahallintojärjestelmän tai intranetin kautta. Studyon tuotteet tarjotaan asiakkaille palveluna (SaaS). Tämä mahdollistaa hyvin nopeat ja vaivattomat käyttöönottoprojektit.

AtomiSign logo
AtomiSign

AtomiSign-palvelun avulla hoidat kaikkien sopimusten allekirjoitukset sähköisesti. Voit tunnistaa käyttäjät vahvasti Suomessa ja ulkomailla, ja saat tehtyä eIDAS-asetuksen mukaisia sähköisiä allekirjoituksia. Palvelua on helppo käyttää kaikilla laitteilla, ja se on täysin saavutettava.

Spark logo
Spark

Spark-palautepalvelu on Suomen modernein järjestelmä opintojaksopalautteiden keräämiseen ja analysointiin sekä kyselyjen toteuttamiseen.

Palvelu sisältää mm. palautelomakkeet väli- ja loppupalautteelle sekä jatkuvalle palautteelle, vastapalautteen, kysymyspankin, koostenäkymän omista palautelomakkeista ja niiden määräajoista sekä mahdollisuuden muistutusviesteihin. Palautteiden analysointia Spark helpottaa raportein ja visuaalisin graafein.

Atomi logo
Atomi Education - Sähköisten todistusten allekirjoituspalvelu oppilaitoksille

Atomilla allekirjoitetut tutkintotodistukset täyttävät EU-hyväksytyn sähköisen allekirjoituksen vahvimman tason kaikki vaatimukset. Tutkintotodistusprosessin tuki ja sähköinen allekirjoitus parantavat todistusten luotettavuutta ja nopeuttavat valmistumisprosessia. Atomin myötä paperisista todistuksista voi luopua kokonaan, mutta ratkaisu tukee luonnollisesti myös yhtäaikaisesti sähköisenä ja paperisena annettavia tutkintotodistuksia.

Atomilla opiskelijat voivat tilata itsepalveluna s√§hk√∂isesti allekirjoitettu opintohallinnon viralliset dokumentit. Esimerkiksi opiskelutodistukset ja opintorekisteriotteet ovat opiskelijoiden saatavilla ‚Äú24/7‚ÄĚ ajasta ja paikasta riippumatta. Vastaanottaja voi tarkastaa dokumentin s√§hk√∂isen allekirjoituksen aitouden Atomin omassa validointipalvelussa ‚Äď ilman riippuvuutta kolmansien osapuolien palveluista.

Atomi-kokonaisuuden Massa-palvelu tuo sähköiset todistukset myös niiden opiskelijoiden saataville, joilla ei ole pääsyä oppilaitoksen sähköisiin asiointipalveluihin. Massa on erinomainen lisäpalvelu esimerkiksi avoimen yliopiston, avoimen ammattikorkeakoulun, mooc-kurssien ja täydennyskoulutuksen sähköisten todistusten toimittamiseen. Massa-lisäpalvelu on saatavilla kaikille Atomin hankkineille koulutusorganisaatioille.

Valo logo
Valo

Valmistumisprosessin tuen palvelu Valo sis√§lt√§√§ kattavan teht√§v√§listan valmistumiseen liittyvist√§ ty√∂vaiheista ja tutkintotodistuksen hakuprosessista kaikille toimijoille. Ohjeistus ja k√§sittely hoidetaan yhdess√§ paikassa: yhteisell√§ s√§hk√∂isell√§ ty√∂alustalla ‚Äď l√§pin√§kyv√§sti ja reaaliajassa.

Yksittäisen valmistumishakemuksen status ja käsittelyhistoria näkyy reaaliajassa kaikille osapuolille. Kokonaiskuva kaikista hakemuksista helpottaa opintohallinnon työtä. Valo ohjaa opiskelijat vastaamaan kansallisiin palautekyselyihin, mikä parantaa rahoituselementtinäkin olevan vastausprosentin kasvua. Sujuva integraatio Atomin tutkintotodistuspalveluun takaa katkeamattoman prosessintuen opiskelijan valmistumiseen saakka.

Fokus logo
Fokus

Tehosta opiskelijoiden valmistumista tavoiteajassa. Tunnistat fokuksella opintojen pullonkaulat ja ohjausta tarvitsevat opiskelijat nopeasti ja tarkasti.

Fokus kerää datan opintojen edistymisestä ja esittää sen havainnollisessa muodossa. Näin ongelmakohdat tunnistaa kätevästi, ja niihin pääsee tarttumaan ajoissa. Toiminta tehostuu, kun ohjausresurssi kohdistuu sinne, missä sitä tarvitaan. Opiskelijoille fokus tarjoaa HOPS-toimintojen rinnalle toimintaan perustuvan statistiikan, kattavan opintojen seurannan ja ennusteen valmistumisajankohdasta.

Erittäin asiakaslähtöistä, luotettavaa ja vastuuntuntoista toimintaa joka kerta.

Todella harvoin olen törmännyt tiukan aikataulun projektiin, joka oikeasti menee läpi toivotussa (ehkä epärealistisessa) ajassa tuloksista tinkimättä.

Ota yhteyttä

Kiitos, viestisi on vastaanotettu!
Pahoittelut! Jokin meni vikaan kun lähetimme viestiä, yritä uudelleen.

+358 40 027 9262 / Lauri Stigell

+358 50 0959688 / Jaakko Rannila

etunimi.sukunimi@studyo.fi