Atomi laajenemassa vauhdilla toisen asteen oppilaitoksissa ‚Äď Hyria ensimm√§isen√§ s√§hk√∂isen tutkintotodistuksen k√§ytt√∂√∂nottoon

Studyon Atomi-tuote on laajenemassa suunnitellusti korkeakoulujen lisäksi toisen asteen oppilaitosten käyttöön. Hyria koulutus Oy on ensimmäisenä toisen asteen ammatillisena oppilaitoksena tehnyt päätöksen tutkintotodistusten sähköisestä allekirjoittamisesta Atomilla.

5.8.2022

Studyon Atomi-tuote on laajenemassa suunnitellusti korkeakoulujen lisäksi toisen asteen oppilaitosten käyttöön. Hyria koulutus Oy on ensimmäisenä toisen asteen ammatillisena oppilaitoksena tehnyt päätöksen tutkintotodistusten sähköisestä allekirjoittamisesta Atomilla.

‚ÄúTutkintotodistuksen s√§hk√∂ist√§minen on nykyp√§iv√§√§. Olemme tyytyv√§isi√§, ett√§ olemme eturintamassa ottamassa uusia s√§hk√∂isi√§ palveluita k√§ytt√∂√∂mme‚ÄĚ, kertoo Hyrian rehtori Tuula Kortelainen.

‚ÄúP√§√§dyimme t√§h√§n ratkaisuun, koska Studyolla on tarjota sujuvat integraatiot j√§rjestelmiimme ja allekirjoituksen taso t√§ytt√§√§ EU:n asettamat luotettavimman tason vaatimukset, joita kilpailijoilla ei ole tarjolla. Studyon kanssa tehty yhteisty√∂ on sujunut mutkattomasti ja he kehitt√§v√§t j√§rjestelm√§√§ ketter√§sti toisen asteen koulutuksen tarpeisiin‚ÄĚ, Hyrian opintopalveluiden suunnittelija Salla Veps√§ t√§ydent√§√§.

Toisen asteen oppilaitoksista valtaosa käyttää opintohallinnon tietojärjestelmänä Primus/Wilma-järjestelmää, johon Studyo on toteuttanut Atomista integraation. Tämän ansiosta Atomi on kaikkien Primus/Wilma-oppilaitosten saatavilla keventämään hallinnon työkuormaa ja parantamaan oppijoiden palvelutasoa.

‚ÄúArviomme mukaan v√§hint√§√§n kymmenen toisen asteen oppilaitosta tulee ottamaan Atomi-palvelun k√§ytt√∂√∂ns√§ ensi vuoden aikana, ja vuoden loppuun menness√§ k√§ytt√§ji√§ tulee olemaan reilusti yli 200 000‚ÄĚ, kertoo Atomin tuoteomistaja Jaakko Rannila.

‚ÄúAtomi mahdollistaa opiskelijoille esimerkiksi opintosuoritusotteiden ja opiskelutodistusten lataamisen s√§hk√∂isesti allekirjoitettuna ajasta ja paikasta riippumatta ‚Äď my√∂s mobiililaitteilla! Lis√§ksi Atomi tarjoaa palveluita opintohallinnolle ja rehtorille, jotta muun muassa tutkintotodistusten valmisteluun liittyv√§t ty√∂t hoituvat sujuvammin‚ÄĚ, Rannila lis√§√§.

Atomi myös sinun oppilaitoksellesi? Ota yhteyttä ja järjestetään esittelytilaisuus!

Lisätietoja:
Lauri Stigell, toimitusjohtaja
Studyo Oy
lauri.stigell(at)studyo.fi
0400 279 262

Hyria koulutus Oy
Hyria tuottaa ammatillista koulutusta ja valmennus- sekä kuntoutuspalveluita nuorille ja aikuisille. Sen kirkkain johtotähti on asiakkaidensa työllistyminen. Hyria auttaa myös yrityksiä kohti menestystä. Sen keskeisimmät toiminta-alueet ovat Kanta- ja Päijät-Häme sekä Uusimaa. Hyria konsortio koostuu Hyria koulutuksesta ja Hyria säätiöstä.
www.hyria.fi

Studyo Oy
Studyo on ohjelmistokehitystä sekä liiketoiminta- ja teknistä konsultaatiota tarjoava, vuonna 2018 perustettu kasvuyritys. Studyon asiakkaita ovat koulutusorganisaatiot, organisaatioiden yhteenliittymät ja sidosryhmät sekä koulutussektorilla toimivat ohjelmistotalot.

Studyon kasvua ja päivittäistä toimintaa ohjaavat arvot ovat rehellisyys, arvostus ja jatkuva oppiminen.

Lauri Stigell

‚Äć